Onlineellada
Logo
Onlineellada Onlineellada
Αρχική Τα e-shop Προφίλ Καταχωρηση Επικοινωνία

Ω.ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ >> ΝΟΜΟΣ Θεσπρωτίας

Κωδικός : ΜΠΕΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κεραμιδια Θεσπρωτία,ΜΠΕΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κεραμιδια Θεσπρωτία,ΜΠΕΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Επιπλέον χαρακτηριστικά :

Ιταλικα Κεραμιδια Θεσπρωτια,ΜΠΕΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,Κεραμιδια Ηγουμενιτσα,Κεραμοσκεπες θΕΣΠΡΩΤΙΑ,Μεμβράνες Κεραμοσκεπής Ηγουμενιτσα,Παράθυρα Στέγης Ηγουμενιτσα,Σόμπα πέλλετ Ηγουμενιτσα Θεσπρωτιας

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ www.beis.gr

 Από το 1988 η εταιρεία ΜΠΕΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, εμπορία και χονδρική πώληση Ιταλικών τσιμεντένιων - κεραμικών (πήλινων) κεραμιδιών της εταιρείας WIERER - COTTO COPERTURE, θυγατρικές των LAFARGE ROOFING - MONIER. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται σε 152 εργοστάσια της MONIER σε 46 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, έχοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία από το 1919.

Τα τελευταία χρόνια στον Ελλαδικό χώρο υπάρχουν εργοστάσια που προσπαθούν μάταια να αντιγράψουν - μιμηθούν την ποιότητα και την τεχνολογία της WIERER. Χωρίς να μπορούν να πετύχουν αντίστοιχη αντοχή και ποιότητα υλικών, βασίζονται στην πώληση με την χαμηλή τιμή και την πλαστή ονομασία προέλευσης (όπως Γερμανικά,Σουηδικά κλπ.). Από την έδρα της εταιρείας μας, που βρίσκεται στο 3ο χλμ. Άρτας - Ιωαννίνων, αποστέλλουμε σε όλη την Ελλάδα, έχοντας stock (αποθήκη) από όλα τα προϊόντα της MONIER.

Βασιζόμενοι όλα αυτά τα χρόνια στα άριστα υλικά της MONIER και στην πρωτοποριακή τεχνολογία τους (επιφάνειες optima, οικολογικά κεραμίδια, ειδικά μονωτικά υλικά κλπ.), συνεχίζουμε να τα παρέχουμε στον Έλληνα καταναλωτή χωρίς ενδοιασμούς, σίγουροι για ένα τέλειο αποτέλεσμα και μια άνετη διαμονή κάτω από το σύστημα στέγης της MONIER.

Εξυπηρετούμε πανελλαδικά. Αντιπρόσωπος Ελλάδος

Κεραμίδια

Η Εταιρία μας εισάγει και διαθέτει σε όλη την ελληνική αγορά τα κορυφαίας ποιότητας αντοχής και αισθητικής κεραμίδια τον εταιριών WIERER,BRAAS,FBM και BRAMAK από το 1988.

Μεμβράνες

Για την απόλυτη προστασία τις στέγης σας διαθέτουμε σε αποκλειστικότητα τις κορυφαίες μεμβράνες του Group Monier σε μεγάλη ποικιλία για την κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης σας.

Ξυλεία

Στις εγκατάστασεις μας θα βρείτε ευρωπαϊκή πριστή ξυλεία στέγης, εμφανή ξυλεία, σύνθετη ξυλεία καθώς και ταβάνια,πατώματα και laminate

Μονωτικά

Στην εταιρία μας θα βρείτε λύσεις μόνωσης για τη στέγη σας, τι Θερμοπρόσοψη και τι ταράτσα με όλη τη γκάμα προϊόντων της FIBRAN,ISOMAT,ALCHEMICA και INDEX

Θέρμανση

Στην έκθεση μας μπορείτε να βρείτε σόμπες και λέβητες πέλλετ της εταιρείας Ravelli και Progetto Pellet, τζάκια αερόθερμα και υδραυλικά τον climacalor, sithec και edilkamin όπως επίσης και μεγάλη γκάμα από ξυλόσομπες.

Είδη Στέγασης

Ασφαλτικά κεραμίδια σε διάφορα σχέδια και χρώματα για λύση χαμηλού βάρους όπως επίσης panel και τσίγκος για βιομηχανικά κτίρια αποθήκες και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις

Διεύθυνση

3ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Άρτας - Ιωαννίνων

 Τηλ +(0030) 26810 51806

 Κιν +(0030) 694 5991391

 Fax+(0030) 26810 51806

Προτεινόμενο Προϊόν
ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ,ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ
ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ,ΚΑ...
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ E-SHOP
© Onlineellada-Elladaonlineshop 2020