Onlineellada
Logo
Onlineellada Onlineellada
Αρχική Τα e-shop Προφίλ Καταχωρηση Επικοινωνία

Ω.ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ >> ΝΟΜΟΣ Λευκάδας

Κωδικός : ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Μαρμάρα τζάκια Λευκαδα,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Μαρμάρα τζάκια Λευκαδα,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Επιπλέον χαρακτηριστικά :

Μάρμαρα Γρανίτες Λευκαδα,Ηλεκτρολογικό Υλικό Λευκαδα,Ηλεκτρικά εργαλεία Λευκαδα,Εργαλεία χειρός Λευκαδα,τζάκια παραδοσιακά Λευκαδα,Oικοδομικα υλικα Λευκαδα,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 26820 26337

Στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής μας μπορείτε να βρείτε πολλά εξειδικευμένα εργαλεία χειρόςηλεκτρικά εργαλεία όπως και παροχή υπηρεσιών συντήρησης ή επισκευής αυτών.Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι σε εργαλεία BOSCH και KARCHER της περιοχής. Επίσης μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε ηλεκτρολογικό υλικό ,σε πολλά χρώματα και σχέδια τα οποία συνδυάζουν ποιότητα και τιμή, που σας δίνει μεγάλες δυνατότητες επιλογής.

Η επιχείρηση μας ακόμη, έχει τη δυνατότητα να καλύψει όλα τα στάδια δό μησης παρέχοντάς σας πολλών ειδών οικοδομικά υλικά, και το επιτυγχάνει έχοντας στο πλευρό της, τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα τους, πιστοποιημένες με τα διεθνή πρότυπα ISO. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε τζάκια παραδοσιακά και ενεργειακά, σόμπες, ψησταριές και μπάρμπεκιου.

Τέλος, υπάρχει μεγάλη ποικιλία μαρμάρωνγρανιτώνπετρωμάτων και πλακών (εγχώρια και εισαγωγής) σε διάφορα χρώματα, τα οποία επεξεργάζονται με σύγχρονα μηχανήματα και τοποθετούνται από το έμπειρο προσωπικό μας.Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο των εργαλείων, των μαρμάρων και των λοιπών οικοδομικών υλικών όπως και η μεγάλη ποικιλία αυτών, που βρίσκεται στην επιχείρησή μας, μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε στον πελάτη την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση,με άμεση ανταπόκριση.

Το καταρτισμένο προσωπικό μας μπορεί να δώσει συμβουλές και λύσεις για την χρήση ή την τοποθέτηση των προϊόντων μας, σε όλους μας τους πελάτες.

ΔΙΕΥΘ.ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΓΑΡΩΝΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΕΠΟΙΚ. ΤΗΛ 26820 26337   ΦΑΧ 26820  26337

ΚΙΝ.  6948835117     EMAIL: ARVANITIS.SP@GMAIL.COM

FACEDOOK https://www.facebook.com/Αρβανίτης-Εργαλεία-Μάρμαρα-Οικοδομικά-υλικά-868742499906672 

 

Προτεινόμενο Προϊόν
Φανοποιείο Βαφές Αυτοκινήτων Άρτα-ΦΛΟΥΔΑΣ Κ
Φανοποιείο Βαφές Αυτοκινήτων Ά...
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ E-SHOP
© Onlineellada-Elladaonlineshop 2020