Onlineellada
Logo
Onlineellada Onlineellada
Αρχική Τα e-shop Προφίλ Καταχωρηση Επικοινωνία

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ >> ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Κωδικός : Ξενοδοχείο ILIANA

Ξενοδοχείο στην Φιλιππιάδα πρεβεζης,ILIANA

Ξενοδοχείο στην Φιλιππιάδα πρεβεζης,ILIANA

Επιπλέον χαρακτηριστικά :

Ξενοδοχείο στην Φιλιππιάδα πρεβεζης

Το Ξενοδοχείο ILIANA βρίσκεται κυριολεκτικά στο κέντρο της Ηπείρου στη πόλη της Φιλιππιάδας, ακριβώς δίπλα στην Άρτα και πάνω στο σταυροδρόμι που ενώνει τις τρεις πρωτεύουσες της Ηπείρου: Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα.

Το Ξενοδοχείο δημιουργήθηκε το 1988, από το μεράκι που έδειξαν ο Βασίλης και η ΙΛΙΑΝΑ Τσώλη για ένα ξενοδοχείο ποιοτικό, με την Ηπειρώτικη έννοια του όρου: δηλαδή ζεστό, φιλικό και εξυπηρετικό, όπου οι φιλοξενούμενοι είναι πρώτα από όλα εκλεκτοί καλεσμένοι και μετά πελάτες. Σκοπός μας η διαμονή να σας μείνει αξέχαστη.

Σήμερα, το Ξενοδοχείο ILIANA, απαντώντας στις προκλήσεις των καιρών, έχει κάνει ριζική ανακατασκευή όλων των χώρων (δωματίων και κοινόχρηστων), δημιουργώντας στην ουσία ένα ολοκαίνουριο ξενοδοχείο, με υπηρεσίες και προδιαγραφές ποιότητας και χώρους που αποπνέουν μια fresh αρχιτεκτονική άποψη και μπορούν να εξυπηρετήσουν με άνεση και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες για όποιο λόγο και αν ταξιδεύουν και ιδιαίτερα επαγγελματίες και τις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Οι πελάτες μας απολαμβάνουν και εμείς, οι άνθρωποι του ξενοδοχείου ILIANA είμαστε περήφανοι που για μια ακόμη φορά μπορούμε να προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες στους πελάτες μας!

Φιλιππιάδα, Γ.Παπανδρέου & 28ης Οκτωβρίου, | Τ. 2683023511 | info@hoteliliana.gr | Ξενοδοχείο στην Φιλιππιάδα πρεβεζης

Προτεινόμενο Προϊόν
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ΜΠΕΛΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2683 022022
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ...
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ E-SHOP
© Onlineellada-Elladaonlineshop 2019