Onlineellada
Logo
Onlineellada Onlineellada
Αρχική Τα e-shop Προφίλ Καταχωρηση Επικοινωνία

Ω.ΝΟΜΟΣ ΑΡΤΑΣ >> ΝΟΜΟΣ Αρτας

Κωδικός : ΡΑΜΜΟΣ

Δομικα Υλικα Αρτα-ΡΑΜΜΟΣ

Δομικα Υλικα Αρτα-ΡΑΜΜΟΣ

Επιπλέον χαρακτηριστικά :

Δομικα Υλικα Αρτα-ΡΑΜΜΟΣ

Η εταιρεία Ράμμος & ΣΙΑ Ο.Ε. με έδρα στα Ιωάννινα και στην Άρτα δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας και διάθεσης ιταλικών κεραμιδιών, παρέχοντας πανελλαδική κάλυψη και εξυπηρέτηση. Με 40ετή εμπειρία στον χώρο των δομικών υλικών, η εταιρεία διαγράφει συνεχώς ανοδική πορεία και σήμερα είναι μια από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις στον τομέα της σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα.

 

Διαθέτοντας μακρόχρονη πείρα στον χώρο της δόμησης και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, η Ράμμος & ΣΙΑ Ο.Ε. συνδυάζει τις παραδοσιακές τεχνικές με την πιο σύγχρονη τεχνογνωσία, εξασφαλίζοντας για τους πελάτες της λύσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Ειδικότερα, διαθέτουμε τσιμεντένια ιταλικά κεραμίδιακεραμικές στέγες καθώς και ειδικά αξεσουάρ  για την κάλυψη κάθε κατασκευαστικής ανάγκης.

 

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα υψηλής αισθητικής και ανθεκτικότητας που ανταποκρίνονται σε κάθε απαίτηση, ενώ παράλληλα παρέχουμε απόλυτη συνέπεια στις παραδόσεις και συναλλαγές. Ολοκληρωμένες λύσεις στον χώρο των ιταλικών κεραμιδιών για άρτια κατασκευαστικά και αισθητικά αποτελέσματα, πάντα στις πιο οικονομικές τιμές από την εταιρεία Ράμμος & ΣΙΑ Ο.Ε. στα Ιωάννινα.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  www.rammos.eu       http://italika-keramidia.gr/ 

 

Προτεινόμενο Προϊόν
Ξενοδοχειακος Εξοπλισμος Επιπλα Κεφαλονια,ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑ
Ξενοδοχειακος Εξοπλισμος Επιπλ...
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ E-SHOP
© Onlineellada-Elladaonlineshop 2020