Onlineellada
Logo
Onlineellada Onlineellada
Αρχική Τα e-shop Προφίλ Καταχωρηση Επικοινωνία

Ω.ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ >> Επιχειρήσεις Λούρος

Κωδικός : KONAKIS

Ελαιοτριβεία Εμποριο Ελαιολαδου Πρεβεζα-KONANIS

Ελαιοτριβεία Εμποριο Ελαιολαδου Πρεβεζα-KONANIS

Επιπλέον χαρακτηριστικά :

KONAKIS OLIVE OIL

ΠΑΡΑΓΩΓΗ -ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ- ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΕΛΙΑΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
Η ιδέα γεννήθηκε πριν πολλά χρόνια στην σκέψη και την κάρδια μας. Η πραγματοποίηση της ξεκίνησε πριν από περίπου 20 χρόνια όταν στον τόπο καταγωγής μας τον Ωρωπό-Πρέβεζας άρχισε να λειτούργει η πρώτη μονάδα παραγωγής ελαιολάδου για την οικογένεια Κονάκη.

 
Έπειτα από μια δεκαετία αργών και σταθερών βημάτων και σίγουρα με την υποστήριξη των φίλων και πελατών τον Οκτώμβρη του 2004 ολοκληρώθηκε η κατασκευή του νέου υπερσύγχρονου ελαιοτριβείου μας που στεγάζεται στο 22 χιλ. της εθνικής οδού Πρέβεζας-Ιωαννίνων περνώντας έτσι ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ διασφαλίζοντας ακόμα περισσότερο την ποιότητα του τελικού προϊόντος μας.


Η εταιρεία KONAKIS OLIVE OIL & OLIVES δεν έμεινε εκεί και το 2010 ολοκλήρωσε με επιτυχία τα μεταλλικής κατασκευής κτήρια τα όποια πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για συσκευασία τροφίμων. Έτσι ολοκληρώθηκε με τεραστία επιτυχία η μονάδα συσκευασίας και τυποποίησης των προϊόντων μας.
Στον χώρο αυτό υπάρχουν εκτός από την μονάδα εμφιάλωσης κ τυποποίησης, ανοξείδωτες δεξαμενές μεγάλης χωρητικότητας για την προστασία της ποιότητας του ελαιολάδου. 
Οι δυνατότητες της μονάδας αυτής είναι μεγαλες, δηλαδή έως και 10.000 lt / 8 ώρες. Πληρούν κανόνες υγιεινής συμφώνα με το ISO22000-2005. H εταιρεία μας είναι επίσης πιστοποιημένη από την EQA HELLAS με ISO22000 , από την ΔΗΩ και από την AGROCERT στα προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης ελαιόλαδα. Πέρα από την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων η εταιρεία μας διαθέτει στα πλαίσια των εγκαταστάσεων της και χώρο λιανικής πώλησης όπου ο πελάτης μπορεί να βρει διάφορα προϊόντα παράγωγης μας. 


Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι μπορεί επίσης να γίνει αγορά αποξηραμένου ελαιοπυρήνα σε συσκευασίες των 25kg στην οποιαδήποτε ποσότητα επιθυμεί κάποιος στις καλύτερες τιμές ,στην νέα πρόσφατη μονάδα τυποποίησης του η όποια ολοκληρώθηκε λίγες ημέρες πριν για την καλύτερη δυνατή και οικονομική θέρμανση για όσους διαθέτουν καυστήρες αυτού του είδους !!!

ΔΙΥΘ.20χιλ.Ε.Ο ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΤΗΛ.ΦΑΧ 26820 32289

E-mail: konakisoil@gmail.com 

Προτεινόμενο Προϊόν
Ιταλικά κεραμίδια Χαλκιδικής,ΜΠΕΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ιταλικά κεραμίδια Χαλκιδικής,Μ...
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ E-SHOP
© Onlineellada-Elladaonlineshop 2019